Dizajn web stranica i grafike

Moderan dizajn

Funkcionalan i moderan dizajn web stranica i grafike.

Kreativnost

Stvaramo jednistvena i nova rješenja.

Jednostavan brending i struktura

U svijetu koji je kompliciran, jednostavnost pobjeđuje.

Preglednost

Uspješne i jednostavne web stranice moraju prikazivati ono što je vama i korisnicima bitno.

Redizajn

Funkcionalan i suvremeni redizajn usluga i/ili proizvoda.

Web dizajn

U prosjeku će se svaki posjetitelj na vašoj web stranici zadržati 10 do 20 sekundi. U ovom kratkom vremenu vrlo je bitno da dizajnom, kao glavnim alatom u procesu izrade web stranice, zadržite vaše korisnike.

U web dizajnu razmišljamo izvan okvira te se koncentriramo na jednostavnost i kreativnost stranice kako bi doprinjeli rastu vašeg poslovanja.  

Dizajn za vrhunsko korisničko iskustvo

Korisničko iskustvo određuju osobni doživljaji pojedinca i njegov odnos prema proizvodu ili usluzi. Vodeći se time stavljamo se u njihove „cipele“ kako bi rekreirali proces kojim oni prolaze te im olakšali cjelokupno iskustvo. Najprije radimo analizu sa ciljem da se na vašoj web stranici privuče što veći broj željenih korisnika.

 U dogovoru s klijentom definiramo strukturu web stranice te ukoliko je potrebno osmišljavamo vizualni identitet. Vrlo važna stavka u cijelom procesu upravo je odabir boja koje imaju vrlo bitan utjecaj na estetski izgled stranice te definiraju profil posjetitelja za koje želite da budu vaši kupci ili korisnici usluge koju pružate.

Prilagođeno za sve uređaje

Kod izrade web stranice važno nam je da dizajn bude responzivan, što znači da stranica izgleda savršeno na svim uređajima. Dok broj mobilnih korisnika raste vrlo je bitno da vaša web stranica izgleda savršeno na svim vrstama i veličinama uređaja kako bi korisnici imali preglednost.

 Neki od razloga zašto je responzivan dizajn bitan su poboljšanje pozicije među rezultatima pretrage na Google-u, povećanje dosega ciljane publike, povećanje prednosti pred konkurencijom i poboljšano korisničko iskustvo. Statistike pokazuju da većina posjetitelja na web stranici ima bolje mišljenje o vašem poslovanju ukoliko je ta stranica personalizirana za mobilne uređaje.

Grafički dizajn

Izreka koju ste sigurno puno puta čuli glasi: „Ambalaža prodaje proizvod“. Sigurno vam se barem jednom desilo da vas određena ambalaža potakne da ne kupite proizvod iako je on možda kvalitetniji od drugih koje krasi privlačan dizajn. Dobar dizajn ključ je u svemu pa tako pažljivo slušamo želje naših klijenta u cilju da zajedno stvorimo kvalitetan vizualni identitet tvrtke kojim će se istaknuti pred konkurencijom i rasti u svim poslovnim pogledima.

Izrada promotivnih materijala

Promotivni materijal iznimno je važan  jer se putem njega potencijalni klijenti po prvi puta susreću s vašim proizvodom ili uslugom. Ključno je da ostavite pozitivan dojam bilo da se radi o letku, oglasu, pozivnici, brošuri ili plakatu i da zaokupite pažnju osobe koja čita vaš promotivan materijal.  

Dizajn promotivnih materijala vrlo je bitan jer će na temelju njega vaši potencijalni klijenti donjeti sud o vašem vašem proizvodu ili uslugama koje nudite. Naš tim će vam pomoći da pomoću promotivnih materijala svoje poslovanje dignete na novu razinu.

Unaprijedite svoje poslovanje pomoću našeg dizajna!

Neovisno o tome da li vam treba izrada dizajna logotipa, posjetnica, letaka, plakata, grafičke knjige standarda i/ili web stranice, sa sigurnošću ćemo vizualnim rješenjem poboljšati vašu poziciju na tržištu.