Usluge

Iza nas je preko 32 godine pružanja usluga i realiziranih projekata koje smo odavno prestali brojati. Područja na kojima smo djelovali raznolika su. Ono što se nikad nije mijenjalo je pristup koji čini okvir svake naše usluge.

Proaktivan tim, iskustvo one-stop mjesta, kvaliteta, pozitivan pristup svakom problemu, kreativnost i inovativnost, troškovna efikasnost, primjenjiva rješenja, posvećenost i fokusiranost i pogled usmjeren na budućnost temelj je svake naše usluge.

Održavanje in-house seminara i radionica

Prema vašim potrebama krojimo sadržaj.
Kada je potrebno prije i nakon edukacije osiguravamo online provjeru znanja i vještina. Polaznici dobivaju certiifkat o sudjeovanju.

Analiza rizika od pranja novca i financiranja terorizma

Morate napraviti analizu rizika od pranja novca, a nedostaju vam resursi? Javite se. Rezultat naše analize uključuje nacionalni i nadnacionalni procjenu rizika, matrice rizika, procjenu mjera umanjivanja rizika i dr.

Trošite previše vremena?

Naš cilj su praktična rješenja.

Postiognite efikasnost korištenjem naših aplikacija li pronađite odgovore na našim seminarima.

Tražite nova znanja?

Trudimo se dati odgovore na pitanja sadašnjosti i pogled u budućnost.

Prijavite se na naše seminare i sami se uvjerite … kao i tisuće dosadašnjih polaznika.

Na pravom ste mjestu!

Bez obzira trebate li edukaciju, analizu i rješenje problema, rješenje dizajna, informatički modul ili savjet. Pogledajte portfolio našeg dosadašnjeg rada i referentnu listu i uvjerite se.
0
godina iskustva
0
+
održanih seminara i radionica
0
+
zadovoljnih polaznika
0
+
objavljenih knjiga i priručnika

Usluge na području sprječavanja pranja novca

  • Izrada metodologije analize rizika od pranja novca i financiranja terorizma poslovanja
  • Razvoj aplikacije za analizu i procjenu rizika poslovanja
  • Izrada metodologije procjene rizika poslovnog odnosa / transakcije
  • Preporuke – zahtjevi za sustav praćenja poslovnih odnosa i transakcija kako bi se omogućio odgovarajući i primjereni input te nastavno cjelovita analiza / procjenjivanje rizika i primjereno praćenje poslovnih odnosa/transakcija (monitoring)
  • Procjena postojećeg stanja aplikativne podrške IT sustava zahtjevima SPNFT i preporuke za unaprjeđenje
  • Pregled i savjetovanje u pogledu sustava unutarnjih kontrola koje odgovaraju utvrđenim rizicima i ranjivosti vaše institucije.
  • Savjetovanje kod izrade ili izradu predložaka politika i procedura koje se odnose na sprječavanje pranja novca i financiranja terorizma. Pisani dokumenti se izrađuju imajući u vidu regulatorne zahtjeve, međunarodne standarde i specifičnosti vaše organizacije.
  • Ispitivanje adekvatnosti i primjerenosti sustava sprječavanja pranja novca i financiranja terorizma. Provodeći ovu uslugu fokusiramo se na rizik usklađenosti i regulatorni rizik vaše institucije ali i na procijenjeni rizik pranja novca kojem ste izloženi. Procjena uključuje ispitivanje procesa i rezultata utvrđivanja rizika, politika i procedure te njihovu primjenu, adekvatnost informacijskih sustava te unutarnjih kontrola namijenjenih sprječavanju pranja novca i financiranja terorizma.

Trebate dodatne informacije?