Želite biti naš suradnik?

Oduvijek smo se rukovodili maksimom da su ljudi ono što čini razliku. Stoga smo otvoreni za svaki prijedlog suradnje koji nama i vama donosi dodanu vrijednost, kvalitetu i zadovoljstvo. U konačnici, na kraju dana svi  moramo biti nasmiješeni.

Do sada smo surađivali s vrhunskim stručnjcaima na njihovim područjima, bez obzira je li u pitanju bila IT sigurnost, vrednovanje financijskih derivata ili primjena usko specijalizirane regulative. Zajednički rad je uvijek našu uslugu činio boljom, kvalitetnijom i vrednijom. Bez obzira da li su nam se pridružili kao članovi tima ili smo im omogućili da svoje znanje ponude na tržištu.

Ako imate želju surađivati s našom tvrtkom te se pridružiti našem timu suradnika, javite nam se s vašim prijedlogom.

  • Želite svoje znanje podijeliti s drugima! Istražiti ćemo interes i organizirati seminar.
  • Želite svoje znanje podijeliti s drugima u obliku video seminara! Napraviti ćemo snimanje, profesionalnu montažu i staviti ga online, kao video snimku ili online seminar.
  • Napisali ste materijal za koji smatate da može biti koristan! Istražit ćemo interes i pripremiti izdanje u klasičnom ili digitalnom obliku.
  • Imate neku drugu ideju! Istražit ćemo ima li svoje tržište i zajednički ju realizirati.

Ispunite tražene podatke i pošaljite vaš prijedlog suradnje.

    Privola za obradu osobnih podataka

    Popunjavanjem i slanjem osobnih podataka unosom u obrazac prijave dajete privolu i pristajete na obradu navedenih vrsta osobnih podataka u svrhu naznačenu obrascem. Opširnije o načinu upravljanja vašim osobnim podacima možete pročitati u Politici privatnosti. Podatke koje navedete koristit ćemo isključivo u svrhu prijave određenu obrascem te sukladno zakonskim propisima te ih čuvamo sukladno Uredbi EU i zakonima RH.